ATGT on jatkanut tiukkaa keikkakevättään, siksi myös on jäänyt kirjoittelu hieman vähemmälle arvolle- sori kaikille tasapuolisesti (siis lukeeko kukaan tätä :D)!

Antonin keikat ovat itselleni olleet todella iloisia yllätyksiä, paikka kun oli minulle aivan uusi. Yleisö on tosiaankin syttynyt molempina iltoina täyteen sykkeeseen musiikin rytmissä. Toivottavasti niin käy myöskin 15.5. jolloin palaamme kuukauden tauon jälkeen lauteille, ollaan muuten sillon myös Yyterissä valloittamassa Yyteri Maratonin loppujuhlamia! Paikalle vaan, kesäkin pian ovella....

Itselläkin alkaa olla opinnot vaiheilla finito ekalt vuodelta, tosin opintopisteitä odottelen päätteen ääressä sormia pyöritellen, eihän niiden eteen duunata tarvis.

Niin muuten, uusia biisejäkin ollaan Teemun kanssa saatu väsättyä hitusen verran. Ihan kivoja kappaleita, ainakin jo Antonissa ensiesityksensä saanut "Kaipuun puremaa" sytyttää itseni liekkiin. Toivottavasti myös teidät rakkaat.

No mutta palaillaan taas kun keretään, lukekaa vaan innolla näitä juttuja jos viitsitte. Eihä näistä iloa ole kai kelleen mutta meille lämminhenkisille muusikoille jo yksi lukija saisi hekuman heltymään vartaloon ylhäältä alas...

-Anssi.