Ensinnä pahoittelen, että blogi on päivittynyt näin hitaissa merkeissä. On ollut kaikenlaista, mutta monenlaista on vielä kyllä edessäkin päin! Keikkoja on sovittu sinne tänne- lupailin jo muutamille hengenheimolaisille erinomaisia musikaaliskultturaalisia piristysiltoja!!

Olen viime aikoina keskittynyt niin kutsutusti opiskeluihin. Teemu on tehnyt runsaissa määrin duunia ylioppilaslakin eteen, ja sieltähän se varmasti tulee! Nikon ja Jessen liikkeistä minulla ei ole niin paljon tietoa, varsin salamyhkäisiä persoonia...

Kevät tulee ja se tuntuu. Kaikki muu paitsi lintujen viserrys sekä kevätaurinko ovat turhaa. Ja se kaikki muu on niin perkeleen pakollista. Melkoista.

Jalkapallokausi kotimaassa on alkamassa. Mielenkiintoisia asetelmia. Sai Eremenko poikansa Pietarsaareen houkuteltua ynnä sun muuta. Litmanen taitaa pitää FC Lahden vielä Liigassa. Entäpä mitä tekee Ykkösen ennakkosuosikkein kuuluva kotikaupunkini FC PoPa? Sehän nähdään tulevien kuukausien sisällä. Aah aurinko, nurmi ja pallo.

Naiset ovat muuten varsin tyhmiä, tiesittekö?

-Anssi-