Nyt kun Teemu ei näköjään ole kirjoituspäällä, on vastuullani urhoollisesti johdattaa tätä ATGT:n tiuhasti päivittyvää blogia kohti aamun tunteja!

Joo, mitäs tässä hereillä ollessa. Aamulla 7.25 herätys, mutta olen urhoollisesti vastaan hyviä yöunia. Kirjoittelen sanoja, joista ehkäpä syntyy jotain Teemulle. Ja Teemu sitten taas työstää siitä jotakin namia.

Opintopisteitä tippui tänään tuurilla plakkariin! On se kiva kun opinnot etenevät, vaikka olo on kuin naaraskarhulla eläintarhan syrjäisimmässä häkissä. Tuleeko joku täyttämään tämän tyhjiön, ja millä hinnalla se tehdään? Niinpä!

Toukokuun lopulla olisi tarkoitus palata Poriin. Opinnot pilasivat armeijasuunnitelmat, joten teen töitä ja keikkaa ATGT:n kanssa. Se tässä opettajan duunissa painaa selkää, ettei kesällä voi tehdä sitten yhtään mitään omaan koulutukseen liittyvää hommaa. On se peräreiästä. Ja kun koulussakin työharjoittelua tehdään harvakseltaan, miten hitossa meistä kasvaa sitten teidän lastenne auttajia ja kasvattajia? Niinpä!

Viitisen tuntia olisi aikaa nukahtaa. Teen iltarutiinit ja hyppään pehkuihin. Rakkaat tervehdykset etenkin Poriin perheelle ja ystäville, täällä mennään ja lujaa. Niinpä.

Yöt!

Anssi