Miksi istun päätteen ääressä housut kintuissa, toinen käsi sipsipussin sisällä klo 00:55?

No omituistahan se on, mutta ai että niin täydellistä. Kämppä on aivan tyystin sekaisin. Kitarastakin katkesi kieli viikko sitten, mutta en jaksa vaihtaa uutta- kyllä viidelläkin kielellä voi rämpyttää.

Kouluhommat painavat päälle, ei niin etteikö sama ongelma olisi muillakin. Mutta, kyllähän piru vieköön se ärsyttää, että joutuu tekemään raportteja ym. aivan tyystin diipadaapa-asioista. Vaikka eivät ne kyllä ihan daadaa olekaan!

Katselin äsken, että koska Martti Servo keikkailee. Hämmennyin, koska miehen keikkakevät näyttää kovin synkän hiljaiselta. Johtunee kuitenkin siitä, että parhaillaan Napanderit+Mara työstävät uutta studioalbumiaan -> kipinkapin kaupoille kun se ilmestyy. On se hullu, mutta niin erinomainen mies!

Kuopiossakin ehdin käydä sunnuntaina. Oli todella mukavan oloinen rattoisa savolaiskaupunkipahanen. Oli aikalailla sellainen lähdenpänytsit-ratkaisu tuo Kuopion reissu. Ehdin siinä jopa naisten futismatsia katsoessani heittää muutamat puheenvuorot Aulis Rytkösen kanssa. Mies on vanhoilla päivillään edelleenkin sanavalmis ja fiksu futismies. Ja aijaijaijai mikä pelaaja hän olikaan aikoinaan.

ATGT:llä kova putki keikkoja huhtikuun alussa. Ja kova on bändikin. Luulisin, että heitetään melkoista kimaraa- uusia viisuja luvassa. Toivon, että herätetään se kevät nyt sitten viimeistään liikkeelle... Olis jo aika täällä Itä-Suomessakin! Joensuu perkele.

-Anssi-